Huge spike in traffic! ~ Admin. Blog for DANEZIA

duminică, aprilie 30, 2006

Huge spike in traffic!

Venit de la examen (ghinion noi...., la master si examenele se dau duminica..., nu e destul ca ma duc in fiecare saptamana in weekend la cursuri) si descopar un varf nemaipomenit al traficului pe blogul meu.

Sursa nu a fost greu de indentificat..., un link catre Ultimele filme vazute de DANEZIA pe unul dintre cele mai vizitate bloguri din romania ..., ZOSO's Blog

hope I'll get some returning visitors.

2 comentarii:

Anonim spunea...

inca stau in dubiu daca ma mai intorc pe blogul tau sau nu. in principiu imi place cum scrii, dar te uiti la toate porcariile de filme (inclusiv ala cu van damme) si nu scrii despre filme la care m-as uita (am vazut 3 filme de pe lista ta si m-as mai uita la inca 4 si anul asta am vazut cateva zeci de filme)

danezia spunea...

chestia e ca pe blogul asta comentez doar filmele pe care le vad prima oara (cam asta e singura regula pe care o are blogul asta)..., si din cate observi nu toate filmele noi sunt capodopere.

de obicei recomand filmele pe care le consider cu adevarat de vizionat, si dau cu peretii de filmele proaste..., cam asta incerc eu sa fac..., sa informez ..., si crede-ma sunt destui interesati de ultimul film prost al lui Van Damme.

O sa incerc o explicatie a ciudatului meu sistem de notare..., dar asta intr-o zi buna...., nu de alta dar o sa imi ia o zi lucrul asta.