O saptamana mediocra... ~ Admin. Blog for DANEZIA

vineri, mai 12, 2006

O saptamana mediocra...

Se pare ca blogul meu "Ultimele filme vazute de DANEZIA" si-a atins mare parte din publicul tinta (destul de mica nisa) astfel incat e prima saptamana in care numarul de utilizatori nu mai creste..., ci chiar e intr-o oarecare scadere. (it was good while it lasted).

Interesant sau nu multi dintre vizitatorii ajunsi pe aici au nimerit in urma unor cautari pe google cu niste "cuvinte cheie" destul de amuzante si interesante..., ciudat algoritm de search mai are si google...,

Si daca tot vorbind de cuvinte ciudate si de google, saptamana asta Blogger a decis ca blogul meu ar fi susceptibil de a fi un "spam blog"...., asa ca am trecut printr-un mic review insa pana la urma totul a fost bine.

A ..., pentru final bomboana de pe tort..., am incercat sa ma inscriu pe Olimpiadele Comunicarii..., asta dupa cateva mailuri foarte pozitive..., am zis ca hai, cine stie.

Insa ghinion, blogul nu poate fi inscris fara nume, adresa si numar de telefon..., ha!

P.S. sunt multumit de absenta pana acum a comentariilor cretine, asta insemna ca am reusit sa atrag publicul pe care il asteptam. Multumiri tuturor!

Un comentariu:

Anonim spunea...

"Insa ghinion, blogul nu poate fi inscris fara nume, adresa si numar de telefon..., ha!"
Si care ar fi problema?