Crestere sanatoasa! ~ Admin. Blog for DANEZIA

luni, martie 05, 2007

Crestere sanatoasa!

Inca analizez impactul pe care il are declasarea de la PR-3.... la PR-1 pentru bietul meu blog. Eu unul am fost de parere ca traficul via Google nu e cel care sa demonstreze ca blogul meu este citit de cineva... si ca imi doresc ca tot mai multi cititori sa apara... ahh din surse necunoscute (via feed)... sau cautand pe google "danezia".

Recent chiar s-au intamplat astfel de evolutii, insa... varful de trafic cauzat de Oscaruri, m-a impiedicat in a determina daca blogul meu sufera o crestere "sanatoasa" a numarului de vizitatori.

O sa astept cu interes urmatoarele saptamani.

Pe de alta parte imi place foarte mult ca blogul meu este citit destul de bine.... si in lipsa unor articole noi. Cele vechi sunt tot timpul accesate de oameni in cautarea unei recenzii... sau informatii despre un film.
Daca o sa imi verificati statisticile.... o sa observati ca traficul de pe blogul meu... variaza aproape insesizabil... insa in general pe o panta pozitiva... pe masura ce si numarul de articole creste.

In mod ilogic... rata e undeva 1 articol/1,5 accesari zilnice.

Insa nu ma grabesc deloc... in a acumula... zeci si zeci de articole. Nu o consider o crestere sanatoasa, nu de alta dar am planuri mari de tot cu acest blog.

Vreau sa il extind treptat, incet si cu rabdare. Nu imi doresc sa ajunga main-stream pentru ca... nu mi-ar place. Insa mi-as dori ca in cativa ani... cei care nu stiu la ce film sa se duca la cinema... sa isi zica... "hmm... oare ce filme a mai vazut Danezia?"

Pana la urma astea sunt doar vise!

Un comentariu:

Anonim spunea...

tin sa te felicit pt ceea ce faci si sa iti urez bafta...
eu ma uit de multe ori la ceea c zici u despre un film cu toate k nu sunt chiar de acord cu tine si notele noastre difera mult cateodata. e vb de gust pana la urma... si poate d aia ar trebui sa fii si u mai subiectiv cateodata dar in mare parte te felicit si astept comentarii mai noi.
bafta ink o data!!!