Fa bani cu AdSense! ~ Admin. Blog for DANEZIA

vineri, aprilie 27, 2007

Fa bani cu AdSense!

Sau mai bine spus... spera ca o sa faci bani cu AdSense...

Cel putin in cazul meu sunt dezamagit de faptul ca nu am parte de acele reclame contextuale care sa utilizeze la maxim continutul la care am lucrat atata... :((

Cum aceleasi reclame apar pe toate blogurile, oamenii o sa le vada la altii prima oara (siteuri cu trafic urias de zeci de mii de utilizatori zilnici) si o sa dea acolo click pe ele... odata descoperirea realizata... nema clickuri pentru Danezia :(.

Pentru cei care se gandesc ca pot face usor cativa dolari pe zi cu AdSense, trebuie sa va anunt ca realitatea e un picut mai dura... sa faci 1 (un) dolar pe zi... e o mare realizare la traficul pe care il are un blog obisnuit. (o sa va anunt ziua in care am facut dolarul)

zoso a spus de exemplu ca blogul lui a facut 201$ in 2 luni de zile. Avand in vedere ca el are cam 2000-4000 de utilizatori zilnic... poti si tu calcula cam cat de repede o sa faci cei 100$.

Ca sa fiu pesimist cred ca 10$/luna pentru fiecare 200 de vizitatori unici pe zi e in mare... (foarte in mare) suma pe care te poti astepta sa o castigi cu AdSense.

Nu e foarte mult... dar e mai bine decat nimic... si la o adica cu banii astia iti poti cumpara un domeniu si plati putin din costurile de hosting.

O sa vina desigur intrebarea!

Tu de ce ai pus Adsense pe Kktul ala de blog?

Si raspunsul e simplu... ca sa il vad ca valoreaza ceva!!!!

Aia cativa centi de pe un click ce vine din paste in craciun... il fac sa para altceva decat o colectie de biti... ce e undeva pe un server din SUA.

De abia astept ca peste un an de zile... cand voi primi cecul sa il pot inrama...

Na... uite ca am facut-o si pe asta!

14 comentarii:

Anonim spunea...

:) De ce nu pui reclamele acelea cu GetFirefox... pe blogger ai multe optiuni de adsense! Creeaza si ceva posturi in engleza sau ofera ceva celorlalti decat romanilor, pentru ca romanii nu prea dau click pentru ca isi spun "de ce sa il imbogatesc?"

THEO spunea...

da .. am auzit shi eu faza cu AdSense , cred k e mai mare satisfactzia sufleteasca k ai mai mulzti vizitatori , decat nishte centzi in plus d la AdSense

Anonim spunea...

Nu dispera ca viata e frumoasa shi merita traita, incerca sa iti pui nadejdea in Dumnezeu.

Anonim spunea...

Viziteaza un zambet http://albinutzul.blogspot.com

Euro-Piata.Ro spunea...

am avut si eu cont de adsense pe situl http://cupidon.name
parererea mea personala despre adsense e urmatoarea folosesc adsense de un an de zile si nu am fost platit nici macar o data ar fi trebuit sa incasez peste 2000 de dolari in contul meu de adsense imi aparea ca cecurile au fost trimise dar nu am primit niciun cec de la ei
acuma mai nou miau dezactivat contul fara sami spuna dece pur si simplu leam trimis un mail sa intreb de ce dar inca nu am primit raspuns de la ei pe adwords am cheltuit peste 7 mii de euro pentru publicitate si teoretic o parte trebuia sa mi se intoarca inapoi am cerut sa mi se retrimita cecurile gindiduma ca poate nu au ajuns au disparut posta nu sia facut treaba sau stiu eu ce sa mai intimplat iar cind am cerut retrimiterea ei miau dezactivat contul parerea mea este ca adsense e doar o trufa un mod de a fura bani de la oameni ati auzit de vreounu care cistiga bani cu adsens? eu nam vazut pe nimeni doar povesti pe internet sigur astia au fost cumparati de mafia rusa sau (luati cu japca ) google isi face publicitate dar nu plateste pe nimeni pe pagina de la google exista un link prin care poti face contestatie daca contul tau este suspendat dar acest link nu functioneaza http://www.google.com/support/.....cks_appeal dati si voi clic daca vreti sa faceti contestatie ca o sa va raspunda nu!!! asa ca munciti fratilor unflatile buzunarele la google ca o sa va dea si vou prin gura

linku asta se gaseste in pagina asta https://www.google.com/adsense/support/bin/…amp;medium=link la completeaza FORUMULARUL DE CONTESTATIE ONLINE si ceti mai scrie google pe mail cind iti dezactiveaza acontul?

De curând, când treceam prin înregistrările dvs., am descoperit că s-a constatat un risc considerabil pe care contul dvs. AdSense l-a pus agenţilor noştri de publicitate AdWords. Deoarece menţinerea contului în reţeaua noastră de editori ar fi putut aduce în viitor daune financiare agenţilor noştri de publicitate, am hotărât să vă dezactivăm contul.

Vă rugăm să înţelegeţi că am considerat acest pas necesar pentru a proteja atât interesele agenţilor noştri de publicitate, cât şi ale altor editori AdSense. Înţelegem neplăcerile pe care vi le-am provocat şi vă mulţumim anticipat pentru înţelegere şi pentru colaborare.

Nu răspundeţi acestui e-mail dacă aveţi întrebări despre contul dvs. sau despre măsurile pe care le-am luat. Puteţi găsi mai multe informaţii vizitând https://www.google.com/adsense/support/bin/…py?answer=57153.

Cu sinceritate,

Echipa Google AdSense

pentru atita timp lea convenit sasi faca publicitate la mine pe site si cind leam cerut banii miau taiat contul asta cu cistigatul banilor pe adsense e o poveste frumoasa pentru fraeri dupa cum vedeti google mai spune printre altele sa nu raspunzi la mailul carel trimit ei ca oricum nu te baga in seama

asa ca munciti fraerilor pentru google ca asa am facut si eu

pepino spunea...

eu chiar am primit bani de la ei cei drept a durat cam mult pana m primit acei banuti ...asta este

marius spunea...

salut, sunt oameni care castiga bani frumosi.eu de exemplu am facut in 3 zile 86 de euro, daca o tine tot asa pana la sfarsitul lunii ma aleg cu o suma decenta.

bani cu adsense spunea...

http://adsense.k7.ro/

Zero00SM spunea...

Parerea mea este ca noi intre noi ne putem ajuta enorm.Eu spre exemplu pe fiecare site romanesc unde vad Ads dau click.Mi se pare de bun simt sa fac un bine daca pot.Si propun asta tuturor.La multi bani

Anonim spunea...

Cele mai bune companii de CPC/CPM doar aici ! Alternative pentru Google Adsense http://www.paidclick.uv.ro !

Bani cu Adsense spunea...

se pot face bani cu adsense, dar nu cu site-uri in limba romana. CPC e pur si simplu mult prea mic pentru a putea avea un venit decent din adsense cu un site in limba romana.

Pune site-uri in limba engleza, optimizeaza-l pt cuvinte cheie ce au un CPC mai mare decat $1 si o sa fci acea $100 pe luna... si o sa poti inrama cecul (sau chitanta de la Western Union)

pseudomus spunea...

E dura realitatea din Ronet(romanian internet, l-am inventat acum) am un blog cu citeva zeci de vizite pe zi dar nici un click :( AdSense merge pentru siteurile angleze nu si pentru cele in l. romana. Oricum o sa continuu sa scriu in romana :)

sandu spunea...

da ai perfecta dreptate eu am 10 bloguri pe teme diferite si in 3 luni de cnd mam apucat de adsense am facut doar 6 euro 45

http://jp-blogging.blogspot.com/

Viktor spunea...

Uitate AICI: http://greatsoft.blogspot.com
DOWNLOAD FOR FREE A HUDGE VARIETY OF SOFTS...